macie jakąś fajna edycję na SD do polecenia? ja ostatnio korzystam z czegoś co się na xda nazywa "honeysense". muszę przyznać, że chodzi ładnie i sprawnie, zero lagów i problemów. ale z chęcią bym potestował coś nowego.
mam mały problem, może ktoś będzie potrafił mi pomóc-gdy instaluje aplikacje z apk z karty jest wszystko ok, natomiast ostatnio gdy próbuję ściągnąć coś przez Market(np. Angry Birds) to niby pokazuje, że ściąga, potem szybko pasek, że instaluje, ale nic się nie pojawia w aplikacjach. miejsce mam na bank, bo korzystam z kardy 8gb, a plik data.img ma 1gb.
co do pliku data.img-z tego co wiem tam zapisywane są wszystkie informacje i modyfikacje jakie wprowadzamy w systemie łącznie z zainstalowanymi aplikacjami, czy przy zmianie Andka na inny można ten plik przerzucić i ustawienia pozostaną? domyślam się, że tylko pomiędzy tą samą wersją(modyfikacją) Andka można, ale ciekawi mnie kwestia czy do się jakoś wyrywkowo wyciągnąć informacje z tego pliku. jak np. ustawienia wifi, ściągnięte aplikacje i ich ustawienia.