Wtorek, 22 Maj 2012, 16:00

Autor Wątek: [Tutorial] Język polski w Mango bez potrzebyt downgrade-u  (Przeczytany 767 razy)

Offline Budniu

• Administrator
  • Core
  • Podziękowań: 205
  • HTC 7 Pro
Odp: [Tutorial] Język polski w Mango bez potrzebyt downgrade-u
« Odpowiedź #15 dnia: Poniedziałek, 06 Luty 2012, 20:26 »
Wygląda na to, że to ten ROM, ale data jest faktycznie stara. Głowę bym dał, że jeszcze pół godzinyt temu go nie było. Pobieram i instaluję - zobaczymy. Co do aplikacji od innych producentów, to nie próbowałem, ale spradzę na tym ROM-ie.

Offline PokaPoka

• Świeżak ;)
  • *
  • Podziękowań: 1
« Odpowiedź #16 dnia: Niedziela, 12 Luty 2012, 11:50 »
To teraz jeszcze chcąc powrócić do tego co miałeś przed cab-em możesz spróbować zainstalować oryginalny ROM, poszukaj tu: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=812 poszukaj ROM-u z tekstem "RUU" w nazwie i bez "custom" i spróbuj wgrać w trybie bootloadera. Na drugiej stronie masz ROM-y do Vodafone (nie wiem czy masz francuski czy niemiecki są i te i te). Po wgraniu zrób upd przez Zune i powinno być to co miałeś przed instalką.

niestety na chwile obecna nie jestem w stanie wgrać stock RUU do mojego Trophy... spróbowałem chyba każdy RUU z XDA i nie tylko, zdecydowałem się na Goldcard i mam jedno pytanie - czy taki kabelek to jest własnie to co mi potrzeba (wiem ze można samemu zrobić itd, ale słabo u mnie z czasem i lutowaniem)

http://gsmok.pl/14581_zestaw_htc_hd7_unlock_dla_klipa_xtc_hxc_+_czytnik_kart_pamieci_+_karta_micro_sd.html

dzieki za pomoc 

Offline Budniu

• Administrator
  • Core
  • Podziękowań: 205
  • HTC 7 Pro
« Odpowiedź #17 dnia: Niedziela, 12 Luty 2012, 14:02 »
Wygląda na to, że to on także myślę, że możez go kupić. THX z znalezisko dodam do wątku o dowgrade.