Witam,
Jestem zupełnie nowy w temacie i nie specjalnie orientuje się w smartfonach. Może dalibyście radę mi pomóc?
Czy wiecie może jak na telefonie Samsung i600 uruchomić aplikację supermemo??? To darmowa aplikacja do nauki jezyków (skądinąd bardzo dobra i bardzo ją polecam). Można ją pobrać za free stąd:
http://www.supermemo.pl/supermemo_mobile Próbowałem różnych wersji Windowsa Media (5.0, 6.0, a także wersji 6.1 pobranej z tego forum)
Na stronie supermemo jest napisane, że aplikacja ta wymaga:
- NET Compact Framework 2.0 SP2
- Macromedia Flash Player 7 for Pocket PC
Frameworka udało mi się zainstalować na moim samsungu i działa. Flasha niestety nie potrafię wrzucić na i600. Myślałem, że wersja WM 6.1 to załatwi, bo w opisie jest podane, ze zawiera ona flash playera, ale niestety też nic nie daje.
Ręczna instalacja Flash Playera 7 ze strony adobe, konczy się komunikatem: "Installation of fp7_ppc_en.cab was unsuccessful. The installation file is not intended for this device"
Zaś próba uruchomienia supermemo zwraca komunikat: "An error occurred: Not Supported Exception. The application will be closed down"
Flash Lite też nie pomaga... :(((
Czy macie może pojęcie, jak poradzić sobie z tym problemem i uruchomić supermemo na i600?
Bardzo proszę o pomoc,