vito100, gratki. Program super. Od dawna czegoś takiego szukałem.

Miałbym jednak trzy uwagi.
Po pierwsze myślę, że następny dzień powinien "zaczynać się" gdzieś tak o 5.00 - 6.00, bo inaczej po północy powiedzmy w piątek wyświetla nam początek programu piątkowego (jako bieżący program jest pierwszy, a wskaźnik postępu jest na "0%"), gdy tymczasem faktycznie obowiązuje jeszcze końcówka programu czwartkowego.
Druga sprawa to przy przełączaniu się między stacjami fajnie byłoby, gdyby zachowany był przedział godzinowy, bo teraz przy przeglądaniu programu na bieżący dzień trzyma nam się aktualnie wyświetlanego programu, ale gdy przeglądamy program na jakiś kolejny dzień, to po zmianie stacji przyciskami prawo-lewo zawsze lądujemy na początku i musimy przewijać program na żądaną godzinę, a myślę, że większość osób jest bardziej zainteresowanych tym co będzie jutro o 20.00 niż tym co będzie o 5.00.

Wydaje mi się, że rodzaj programu i produkcja też mogłyby być opcjonalne jak opis i obsada. Przydałoby się tym, którzy chcą mieć program bardziej skompresowany na ekranie.
Mobi, Twoja strzałka powrotu bardziej przypomina mi redo niż undo.

Może by ją odbić?
* 
* Oczywiście mam na myśli wypuszczenie oficjalne wydanie wersji 1.1 Twoich przycisków, bo na swoje potrzeby mogę zrobić to sam. To tylko tak gwoli wyjaśnienia.