Piątek, 25 Maj 2012, 09:10

Autor Wątek: [Samsung GT-B7610] ROM PLK by Budniu - LitePlus2edition  (Przeczytany 4188 razy)

Offline Budniu

• Administrator
  • Core
  • Podziękowań: 205
  • HTC 7 Pro
Odp: [Samsung GT-B7610] ROM PLK by Budniu - LitePlus2edition
« Odpowiedź #45 dnia: Wtorek, 02 Listopad 2010, 17:49 »
A coś szerzej ???  Nie zapisują się w skrzynce wysłane ??? A odbierasz prawidłowo i inne ustawienia mail-i masz prawidłowo skofigurowane. Może faktycznie nie wysłałeś tylko przeszedł do Wersji roboczych ?

Offline Radi_wroc

• Klubowicz
  • **
  • Podziękowań: 0
« Odpowiedź #46 dnia: Wtorek, 02 Listopad 2010, 18:23 »
Sprawdzałem kilka razy na trzech kontach, przy zaznaczonej opcji "Przechowuj kopie wysłanych ...." i odznaczonej.
Oczywiście poczta dochodzi do adresata za każdym razem jednak jej nie zapisuje w wysłanych...wogóle ma się wrażenie że nagle się skasowała.
Tak czy inaczej fajny Rom i uznanie za włożoną pracę ode mnie (może kiedyś mi własny wyjdzie, tak by nic nie dodawać i odejmować, hihi :) )

Czy Kucharz myślał może nad wersją bez zbędnych aplikacji co wyżej pisłem, w zamian za standardowe jak wifi router, TC, task menadżer samsunga ( jakoś puste i nieaktywne pole w Main menu dziwnie wygląda...)
« Ostatnia zmiana: Wtorek, 02 Listopad 2010, 18:37 wysłana przez Budniu »

Offline Budniu

• Administrator
  • Core
  • HTC 7 Pro
« Odpowiedź #47 dnia: Wtorek, 02 Listopad 2010, 18:36 »
Po pierwsze dziękuję za uznanie.
Jeżeli chodzi o klienta poczty to ani ja, ani inny użytkownik na to nie narzekaliśmy, a sądzę, że bym zwrócił uwagę. Może spróbuj przeinstalować ROM, albo wyczyścić wszystkie konta pocztowe i utworzyć nowe.
Przykro mi, ale jedyne co mogę to tylko to podpowiedzieć - nie mam już Omnii Pro, więc nawet nie sprawdzę, a że z tego co zauważyłem to chyba byłem jedynym gotującym na nią po polsku to dlatego pozostawiłem wątki dla przyszłych userów.
Mam dla Ciebie propozycję, nie wiem czy widziałeś ten wątek:
http://forum.mobione.pl/gotowanie-41/(samsung-omnia-pro-gt-b7610-oraz-omnia-ii-i-8000)-kuchnia-czyli-poczatek-zabawy/msg135485/#msg135485
Jest to mój manual, jak sobie samemu coś upichcić. Sprawdź i uwierz mi gotowanie na Omnię Pro i na Omnię II to naprawdę łatwa sprawa.
Jeżeli chodzi Ci o usunięcie zbędnych aplikacji to nic porstszego, a z ta kuchnia poradzisz sobie bez bólu. Jak pisałem nie ma już tego PDA i póki co więcej żaden wypiek na nią ode mnie się nie pojawi, ale mówię Ci spróbuj sam.
BTW sr przez pomyłkę kliknąłem na Twoim poście "Edytuj", ale nic nie zepsułem.

Offline Radi_wroc

• Klubowicz
  • **
« Odpowiedź #48 dnia: Czwartek, 04 Listopad 2010, 23:24 »
Masz rację, ugotowanie nie jest straszne...pod warunkiem posiadania dobrej podstawy oraz wskazówek Autora które przeprowadziły mnie "za rączkę" :) Frajda z użytkowania przednia :)
Dziękuję.

Troszkę muszę jescze się podszkolić by brnąć dalej w temat romów... zmieniać, dodawać ....

Offline Budniu

• Administrator
  • Core
  • HTC 7 Pro
« Odpowiedź #49 dnia: Piątek, 05 Listopad 2010, 05:55 »
Próbuj , próbuj :ok: Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale w ww. wątku o gotowaniu wrzuciłem kuchnię z rozebranym ROM-em także punkty od 1 do 8 masz praktycznie z głowy. Musisz teraz sobie posprawdzać co jeszcze usunąć czy dodać do niej i upichcic ROM.

Offline Radi_wroc

• Klubowicz
  • **
« Odpowiedź #50 dnia: Piątek, 05 Listopad 2010, 08:18 »
:)  :szok: :)

Offline Budniu

• Administrator
  • Core
  • HTC 7 Pro
« Odpowiedź #51 dnia: Sobota, 03 Marzec 2012, 20:21 »
Re-up ROM-u w pierwszym poście - teraz Chomik jego jezcze FBI nie zamknęło.