Piątek, 25 Maj 2012, 09:23

Autor Wątek: [Diamond][ROM][WM6.5] Windows Revolution 7.1 Titanium & TF3D & TF3D2.1 & Clean  (Przeczytany 66509 razy)

Offline bambamfcorp

• Świeżak ;)
  • *
  • Podziękowań: 0
Odp: [Diamond][ROM][WM6.5] Windows Revolution 7.1 Titanium & TF3D & TF3D2.1 & Clean
« Odpowiedź #465 dnia: Środa, 21 Kwiecień 2010, 10:15 »
co najglupsze nawet w folderze windows klikajac na ten plik nie ma opcji usun, juz wylaczam , restart i .. zobaczymy

//  edit|1:

no i niestety, tak jak sie obawiałem .. to wyglada jakby plik był w romie i go nie mozna usunac, access denied , sprawdz ilosc miejsca (jest duzo bo swiezy rom) .. i czy plik jest tylko do odczytu ... takie tam ..

//  edit|2:

oki, uzylem total commander i wszystko zastąpione, mam juz tak jak chcialem po lewej a nie po srodku menu w titaniumku, dziekuje za sugestie :) Pozdrawiam :)
« Ostatnia zmiana: Środa, 21 Kwiecień 2010, 10:25 wysłana przez bambamfcorp »

Offline may

• Administrator
  • Core
  • Podziękowań: 96
  • HTC Sensation, Samsung GT P7500, HTC Magic
Odp: [Diamond][ROM][WM6.5] Windows Revolution 7.1 Titanium & TF3D & TF3D2.1 & Clean
« Odpowiedź #466 dnia: Środa, 21 Kwiecień 2010, 10:43 »
ew. zrobić kopię cpr'a, edytować, włożyć w .cab i zainstalować.

Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu

Offline jkochanski

• Wizytator
« Odpowiedź #467 dnia: Wtorek, 22 Czerwiec 2010, 11:58 »
Mam problem z przywróceniem backupu przez SPB Backup. Wszystko idzie ok do momentu wybrania pliku backupu, jednak później prosi o wybranie opcji dalej, a niestety takiej opcji nie widać ;/ Czy ktoś może spotkał się z tym wcześniej. Używam Windows Revolution Manila 2.1 Edition

Offline misiekk167

• Wizytator
« Odpowiedź #468 dnia: Środa, 30 Czerwiec 2010, 04:16 »
Witam zadam jedno proste pytanie do autora Romu:

Otóż mam diamonda z orange brandowany z simlockiem
jego radio jest w wersji 1.0.xx.xx

wiem co i jak wgrać i co trzeba zrobić by wgrać nieoryginalny rom (testowałem na polrisie więc mam już wprawę )

i tu pada pytanie :

Chcę sobie wgrać wind rev z manilą 2.1 boję się że po zmianie radia nie będzie mi działał aparat oraz słuchawka jakie polecasz radio żeby mi działał aparat i słuchawka? nie chcę za pierwszym razem uwalić sobie tak telefonu

mam uraz po polarisie wgrałem radio wyższe zalecane do wm 6.5 i do dzisiaj mi nie działa aparat ani słuchawka a wgrywałem chyba wszystkie radio do niego i nadal nic głośnomówiący działa dlatego pytam czy zmiana romu nie wpłynie na kamerkę i słuchawkę ?

Offline utak3r

• Global Moderator
  • Core
  • Podziękowań: 137
  • Samsung Ace, Raphael, Hermes, Universal i inne
    • Wirtualne Zacisze utak3ra
« Odpowiedź #469 dnia: Środa, 30 Czerwiec 2010, 08:36 »
Radio zawsze można sobie wgrać inne, jak nie będzie pasować :)
No i.. w zasadzie nie powinno mieć kompletnie żadnego wpływu na kamerę  ?-?
Windows Mobile: a story of love and hate.

Offline may

• Administrator
  • Core
  • Podziękowań: 96
  • HTC Sensation, Samsung GT P7500, HTC Magic
« Odpowiedź #470 dnia: Środa, 30 Czerwiec 2010, 09:24 »
Możesz wgrywać wszystko wskazane w tym wątku, na 100% nic Ci nie przestanie w związku z tym działać. Chyba, że zrobisz to w złej kolejności ;) Ale piszesz, że wiesz jak, więc...

Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu

Offline Fazi

• Świeżak ;)
  • *
« Odpowiedź #471 dnia: Czwartek, 29 Lipiec 2010, 01:50 »
Witam wszystkich wgrałem rom Windows Mobile 6.5 & 6.5.1 Revolution

fajnie smiga ale jest problem z połączeniami video poprostu ich brak na tym romie .......chyba że są jakieś magiczne sposoby żeby wykonać połączenie video na tym romie.      pozdrawiam

Offline rodimus007

• Wizytator
« Odpowiedź #472 dnia: Czwartek, 04 Listopad 2010, 22:40 »
ufff ale sie naszukałem mam HTC DIAMOND z ORANGE denerwuje mnie to straciłem juz kupe kasy na włanczajacych sie orange miusick itp.  Mianowicie przeba mi wgrac przyzwoity system stabilny szbki i zeby nie wugladal jak windows. czekam na propozycje

...a ja czekam na poprawienie tego posta! -u3
« Ostatnia zmiana: Wtorek, 23 Listopad 2010, 11:06 wysłana przez utak3r »

Offline molq

• Klubowicz
  • **
    • Ls-11.pl
« Odpowiedź #473 dnia: Piątek, 11 Luty 2011, 14:44 »
Witam mam kilka pytań co do tego Romu( http://www.abcdefgh.pl/mike1986/PLK/Clean%20Editions/[PLK] Windows Revolution 7.1 UltraClean Edition 2.1B (23071)  ):
1.Denerwuje mnie jak na razie Blokada klawiatury po włączeniu jej i odblokowaniu trzeba przesunąć przesuwak lecz on nie chce sie przesunąć od razu tylko z czasem a to wkurzające.czasem nie chce się wo gule lub trzeba kliknąć innym guzikiem wpierw np Uciszania
Jak to zmienić
Mój Błąd  ::)
2.Czy gdy Klikam na X podczas włączonej aplikacji on ja minimalizuje czy wyłącza bo w 6.1 był podgląd na zminimalizowane aplikacje i łatwo było to wyczuć a tu jakoś nie(A tutaj jak sie sprawdza aplikacje zminimalizowane).
3. Znacie jakieś dobre RADIO do tego Romu ??

A może znacie jakiś lepszy Rom  Chodzi mi o taki by nie miał tych Toutch Flo ani podobnych a był funkcjonalny i szybko.

Dzieki  ;) ;) ;)
« Ostatnia zmiana: Piątek, 11 Luty 2011, 15:11 wysłana przez molq »
HTC Touch Diamond™

Offline TheArt

• Core
  • Podziękowań: 5
  • HTC Diamond WM 6.1
    • Tanie strony WWW
« Odpowiedź #474 dnia: Niedziela, 20 Marzec 2011, 16:20 »
A czy ugotował ktoś coś nowszego, może być z bajerami, używam teraz WM6.5 z interfejsem Manilla.
HTC Diamond, HTC Hermes, HTC Blue Angel, HTC Himalaya, HTC Wallaby

Offline TheArt

• Core
  • Podziękowań: 5
  • HTC Diamond WM 6.1
    • Tanie strony WWW
« Odpowiedź #475 dnia: Wtorek, 17 Maj 2011, 01:08 »
A skad ROMik pobrac zeby nie wykupywac transferu na zawszonym chomiku.
HTC Diamond, HTC Hermes, HTC Blue Angel, HTC Himalaya, HTC Wallaby

Offline Sainti

• GZU
  • Core
  • Podziękowań: 97
  • HTC Mozart
    • Mój sieciowy kącik
« Odpowiedź #476 dnia: Wtorek, 17 Maj 2011, 11:55 »
Jest link do mirrora w pierwszym poście.
http://www.damianek.be/mike1986
(podziękowania dla damkol za udostępnienie miejsca na serwerze!)

Offline kwiatek15

• Swojak
  • Podziękowań: 1
  • HTC One X
« Odpowiedź #477 dnia: Piątek, 25 Listopad 2011, 15:37 »
Mamy pytanko, jeśli są wgrane w ten rom sterowniki neos 2007 to trzeba jeszcze instalowć Ati d3d ?

Xtrakt zarówno z ati d3d jak i bez nie chce działać, wogóle na tym romie jest ta akceleracja sprzętowa gpu, bo animacje touchflo przy zdjęciach i okładkach piosenek nie chodza jakoś bardzo płynnie.
« Ostatnia zmiana: Piątek, 25 Listopad 2011, 16:15 wysłana przez kwiatek15 »
Motorola E398->Motorola E1000->HTC Charmer->HTC Elfin->HTC Diamond->HTC One X