Zgodnie z tematem wątku i w związku z tym, że w mojej Omni mam już niestety nowe radio (DXID1), a sprawuje sie ono całkiem nieźle postanowiłem przy nim zostać tylko upichcić pod nie rom. Z obecnie dostępnych, przypadł mi do gustu
BARR2 v5 SAID2 no spb no manilla, ale jest w nim parę rzeczy, które bym zmodyfikował, a żeby formalności stało się zadość, zarejestrowałem się na forum iOmnia (działa tam prężnie autor romu barrfind2) i napisałem do niego PW z zapytaniem o zgodę na modyfikacje:
Zmiany, które planuję to:
Dołożyć:
Pokaz slajdów,
Duży wyświetlacz,
Album zdjęć Samsunga,
Przełączanie zadań Samsunga,
Edytor wideo,
Smart converter,
Podgląd tv,
Buble breker,
Pasjans,
Usunąć:
PPCPimBackup,
MobileGadu 2.0.0.6057,
Zmienić/Poprawić:
Rejestracja divx - nie jest całkowicie usunięty (w ustawieniach dalej jest ikona)
HTC task manager - spróbować wrzucić exe-ka PL
Cleartemp v1 2 1 - podmienić na PL
psShutXP - podmienić na wersje z inną skórką i PL
VitoAudioNotes - podmienić na VitoAudioNotesTouch PL (nawiasem mówiąc jestem autorem pełnego spolszczenia do Twojej wersji VitoAudioNotes jeżeli chcesz mogę podrzucić)
W związku, z tym moje pytanie brzmi, czy wyraziłbyś zgodę na modyfikacje Twojego romu w zakresie, który opisałem?
Oczywiście wynikami pracy się podzielę, z tym, że nie przewiduję, żeby to nastapiło jakoś bardzo szybko, ale wydaje mi się, że w przeciągu jakiegoś 1 miesiąca powinienem zdążyć. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Poczekam i zobaczymy, jeżeli mój wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie

to może coś z tego będzie