Witam drogich użytkowników portalu!
Nie wiem gdzie wstawić ten post: W dziale Android czy PPC.
Udało mi się "uciućkać" trochę kasy i postanowiłem kupić HTC Desire HD.Tylko kilka rzeczy mnie dręczy i prosiłbym o wyjaśnienie osoby posiadające owy telefon lub obeznane z nim.
No więc tak, pierwsza sprawa która mnie nurtuje to rzekomo słaby dźwięk z głośnika jak i również ze słuchawek.
Kolejną rzeczą są słabe kolory wyświetlacza. Podobno jest z nimi naprawdę kiepsko...
Co do baterii to wierze, że krótko trzyma.
Chciałbym jeszcze uzyskać waszą opinię ogólną co do tego telefonu. Czy są inne aplikacje niż w Android Markecie? Jak widzicie na filmie promującym ten telefon wszystko jest ładnie, pięknie, ale tak po namyśle zauważam dużo wad.Aha, jeszcze jedno. Dziwi mnie gwałtowny spadek ceny tego telefonu na allegro. W ok. tydzień z 1.400 zł do 700? Czyżby została odkryta jakaś wada fabryczna? Nie chce znów powtarzać historii takiej jak z Artemisem. Co prawda w tych aukcjach za 700 zł pisze, że telefon jest sprowadzony z Anglii, ale ma polskie oprogramowanie. Czy taka zmiana coś psuje w Androidzie, czy wszystko jest spokojnie jak w WM? Może zaczyna się ciąć? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi o ile jakieś będą. Postawcie się w mojej sytuacji. Nie chce wydać 1000zl na coś kiepskiego... Pomóżcie