Budniu pozamiatał, a ja poczytałem, i dochodzę do dziwnego wniosku, wszyscy zabierający głos mają rację

Tylko z Nothinem się nie zgodzę, bo też uważam, że braki przycisków sprzętowych zawdzięczamy ajfonowi a nie HTC.
HTC tylko sprytne podchwyciło to, co ajfon zapodał i czym zdobył małą bo małą, ale część rynku. (MS sprzedał 20 milionów sztuk swojego systemu, Apple z ijfonem, to tylko ułamek tego, pewnie ze 2 procent, bo na tyle ich jak zwykle stać) za to jest o nich głośno, bo to są specjaliści od głośniej pracy.
I tu chylę przed nimi głowę, bo takiego marketingu tylko pozazdrościć.
W Applu, więcej niż jeden przycisk jest ciężkim grzechem, bo user może mieć problem z wyborem (a jak jest jeden, to wyboru nie ma, jak nie ma wyboru, to nie ma problemu, jak nie ma problemu , to sprzęt jest cooltowy i userfriendly, więc jednorożce mogą go łykać, proste)
Sprzęt się rozwija, pytanie jest tylko, czy w dobrym kierunku, czy pozbawianie sprzętu funkcjonalności jest dobre, nie mam pojęcia, ale tu nie chodzi czy sprzęt jest dobry, tylko czy jest popularny i czy sprzedaż rośnie.
Mamy więcej RAMu, nowe obudowy, nowe sprzęty, te same syficzne procki, i coraz mniej sprzęt da się obsługiwać jedną ręką.
Ale rynek się kręci, i będzi esię kręcił, czy nam się to podoba czy nie. Możemy tylko pozostać przy Wizardach, Kaiserach itd i patrzeć z zazdrością na wielkie wyrażne ekrany zatłuszczone od tapania w nie palcami.
Jak na razie zostaje przy Kaiserze, teraz próbuje odpalić na nim Androida z HTC Hero.