Witam, jeśli to nie jest ten dział to bardzo przepraszam za problem.
Mianowicie mam problem z moim HTC M3000, posiadam na nim Windows Mobile 5 PL (Orange) chciałem zmienić system na 6.1 więc pobrałem nowy system oraz RUU jednak żadna jego wersja nie chce działać pod moim Windows 7 x64, włącza się program i gdy naciskam Dalej i pokazuje się process wgrywania systemu wyskakuje informacja Program przestał odpowiadać po czym nie zostaje nic jak tylko zamknięcie programu. Jest tak na każdej wersji tego programu włoski angielski itpe, więc ściągnąłem ShellTool'a i nim próbowałem wgrać nową wersję systemu i gdy zaczęło się wgrywać, podobnie jak w RUU program przestał odpowiadać, a telefon nie chce się włączyć, tzn gdy go włączam, pokazuje się logo ORANGE z informacjami
IPL: 2.22.0001
SPL 2.22.0001
GSM 01.04.10
OS 11.0.1.0
I na tym się zawiesza, kiedy robię mu reset poprzez dwa górne boczne klawisze oraz przycisk resetu pokazuje się informacja o formacie FAT i zieloną słuchawką zatwierdzam po czym tel się resetuje i na nowo pokazuje sie logo ORANGE ale bez informacji GSM. ogólnie po podpięciu do komputera i przejsciu w tryb bootowania (kolorowy ekran telefonu), komputer wydaje charakterystyczny dźwięk i pokazuje w pasku Bezpieczne usuwanie sprzętu: Wysuń PocketPC USB Sync, jednak Centrum Obsługi urządzeń z Windows Mobile nie wykrywa telefonu oraz RUU także go nie widzi i żaden inny program. Jak podłączam telefon pod USB podczas gdy wyświetlane jest logo ORANGE komputer również wydaje charakterystyczny dźwięk podłączenia sprzętu ale nic więcej. Czy da się coś z tym zrobić? ogólnie słyszałem, że Win 7 ma problemy z tymi programami....
Czekam na pomoc, pozdrawiam
ewentualnie moje gg: 26260320