http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=328081Core 5.2.1908 Build 18508.0.7.0
zalety - build dosc szybki i narazie nie znalazlem bledow w nim.. 31.6 mb przy 6mb pp i drobnymi poprawkami w rejestrze. a2dp dziala super. standardowy dialer (ten czarny, stary - najlepszy moim zdaniem), commmgr chyba tez choc jak nie dodalem swojego 7 przyciskowego to wydawalo sie ze jest wyciety z romu jakikolwiek... w kazdym razie CALY touchowy syf jest w oempaczkach wiec stanowi dobry material na KAZDY rom.
pokasowalem pare rzeczy na szybko (wmp, internet sharing)
jeden problem mam choc moze wynika to z jakiegos konfliktu zapisu ze starej oempaczki.. (kopiowalem jak leci z drobnymi poprawkami jak cos wiedzialem ze bedzie nie tak) to jak naciskam krzyzyk to reaguje jakbym nacisnal prawy softkey... nie wiem jeszcze gdzie tego szukac ale znajde

pare rzeczy drazni mnie osobiscie - np brzydki skin klawiatury i splash (ten trzeci) ale oczywiscie wszystko latwo zmienic

generalnie warta zobaczenia - co prawda jutro egzamin mam rano ale staram sie sklecic na szybko cos - 6flash wlasnie leci z juz dzialajacym prawie romem (drobne problemy z odpaleniem bo paczka z camera kolidowala z moja paczka do smsow)