Autor Wątek: [pictures & videos] brak podglądu  (Przeczytany 1531 razy)

Offline Andreal

  • GZU
  • Core
  • ****
  • Podziękowań: 10
  • AJ! pad jeden, Xperia U
[pictures & videos] brak podglądu
« dnia: Piątek, 17 Kwiecień 2009, 10:47 »
Niedawno pojawił mi się mały, ale i nieznośny problem, w przeglądarce systemowej zdjęć nie mam podglądu obrazów. Sama przeglądarka (jako skojarzona z plikami graficznymi) działa bez problemu, zdjęcia do podglądu otwiera, ale np. takie dodawania fotki do kontaktu czy tworzenie mms-a może nieźle wkurzyć, zwłaszcza, że nie używam innych programów oprócz xnpocket...
Korzystam z tego, co korzystam i posty w stylu: po  (o) używasz tego  (o) programu nie są tu mile widziane :)
Na 100% jest to problem z rejestrem, tylko gdzie?
Jakaś solucja?
« Ostatnia zmiana: Piątek, 17 Kwiecień 2009, 10:49 wysłana przez Andreal »

Offline mobi

  • Administrator
  • Core
  • *****
  • Podziękowań: 351
  • Wizard/HD2/Kaiser/SGS3/HTC E8/HTC 10/Xiaomi MiA1
Odp: [pictures & videos] brak podglądu
« Odpowiedź #1 dnia: Piątek, 17 Kwiecień 2009, 11:17 »
rejestr lub dll, ale dll jest na stałe, więc rejestr
Coś instalowałeś ostatnio? nie masz jakiegoś dumpa rejestru?

Mogę pogmerać ale za godzinę najwcześniej.


Offline Andreal

  • GZU
  • Core
  • ****
  • Podziękowań: 10
  • AJ! pad jeden, Xperia U
Odp: [pictures & videos] brak podglądu
« Odpowiedź #2 dnia: Piątek, 17 Kwiecień 2009, 11:33 »
Raczej rejestr, po wizycie wizarda w akwiarium niektóre ustawienia (związane z rejestrem) mi wcięło.
Na razie sam gmeram ceregiem, może coś znajdę...


Offline utak3r

  • Global Moderator
  • Core
  • *****
  • Podziękowań: 140
  • Samsung Note 4
Odp: [pictures & videos] brak podglądu
« Odpowiedź #3 dnia: Piątek, 17 Kwiecień 2009, 11:35 »
najbardziej bym szukał w HKCR, pewnie coś z filtrem image :/

Offline Andreal

  • GZU
  • Core
  • ****
  • Podziękowań: 10
  • AJ! pad jeden, Xperia U
Odp: [pictures & videos] brak podglądu
« Odpowiedź #4 dnia: Piątek, 17 Kwiecień 2009, 11:55 »
Raczej rejestr, po wizycie wizarda w akwarium niektóre ustawienia (związane z rejestrem) mi wcięło.
Na razie sam gmeram ceregiem, może coś znajdę...

Ech, kombinuję i nic mi do głowy nie przychodzi, za dużo trochę tych różnic, przyznam, że i nie bardzo wiem, gdzie zacząć.

W załączniku mój rejestr (troszkę zaśmiecony...)
[attachment=1]
« Ostatnia zmiana: Piątek, 17 Kwiecień 2009, 12:47 wysłana przez Andreal »