Autor Wątek: problem z Mio A702  (Przeczytany 1983 razy)

Offline pospa007

  • Wizytator
  • Podziękowań: 0
problem z Mio A702
« dnia: Wtorek, 03 Marzec 2009, 14:21 »
Witam!
Może to wina wirusa lub po prostu system pada. Sam nie wiem. Mam taki problem:
Wgrałem jakąś aplikacje. Chciałem ją usunąć a tu w dodaj usuń program jest pusto brak kompletnie danych. No więc podłączyłem pod kompa. Microsoft ActiveSync nie może się z nim połączyć. Ręcznie też nie idzie nic usunąć.
Co mam robić pomóżcie proszę.

chodzi na WM 6.0

Offline Mietas

  • Core
  • *****
  • Podziękowań: 53
  • Nokia Lumia 520, MDA Compact IV
Odp: problem z Mio A702
« Odpowiedź #1 dnia: Wtorek, 03 Marzec 2009, 14:27 »
Backup PIM-a (PimBackup, patrz pda2day), i HR... Chyba nic innego nie pomoże.
Lumia 520, WP8 8.0.10211.250, oryginał Plus
MDA Compact IV, MLR 6.1


Offline pospa007

  • Wizytator
  • Podziękowań: 0
Odp: problem z Mio A702
« Odpowiedź #2 dnia: Środa, 04 Marzec 2009, 06:58 »
ok dzięki wgrałem, poczytałem i nic nie dało. Albo ja coś źle robię (jak na razie zielony w tym temacie). Kurcze już sam nie wiem. Telefon chodzi bez zarzutu ale nie odbiera jak się przesyła do niego bluetooth, jak podłącze pod kompa to przerywa synchronizacje. przy próbie usunięcia dowolnego pliku wyskakuje błąd (brak dostępu). Czy może to być wirus (brak antywirusa) czy po prostu System pada. Pomóżcie bo już sam nie wiem co robić.


Offline Grimi

  • GZU
  • Core
  • ****
  • Podziękowań: 75
  • ♠ HTC Mozart ♥ Lark FreeBird 43.1
Odp: problem z Mio A702
« Odpowiedź #3 dnia: Środa, 04 Marzec 2009, 10:47 »
- Zobacz mnie na GoldenLine


Offline pospa007

  • Wizytator
  • Podziękowań: 0
Odp: problem z Mio A702
« Odpowiedź #4 dnia: Piątek, 06 Marzec 2009, 06:36 »
Dzięki  ROTFL zrobiłem HR... i podziałało. Już jest wszystko OK. A już się bałem że to koniec z Mio i do serwisu pójdzie ;). Dzięki za pomoc ;) Pozdrawiam