Autor Wątek: Problem z Quickmenu  (Przeczytany 2147 razy)

Offline gulec

  • Swojak
  • ***
  • Podziękowań: 1
  • Nokia E52
Problem z Quickmenu
« dnia: Wtorek, 12 Luty 2008, 17:32 »
Witam!
Mam taki mały ale męczący problem z Quickmenu. Gdy ustawię, żeby uruchamiał się przy starcie, to menu rozwija się po trzecim splashu. Nie byłby to problemem, gdyby nie to, że blokuje mi pinpad i opóźnia cały start. Dodam, że na świeżym systemie tego nie było. Czy ktoś spotkał się z tym i wie jak to rozwiązać?

Offline utak3r

  • Global Moderator
  • Core
  • *****
  • Podziękowań: 140
  • Samsung Note 4
Odp: Problem z Quickmenu
« Odpowiedź #1 dnia: Środa, 13 Luty 2008, 00:32 »
Nigdy czegoś takiego nie widziałem.... może masz przycisk wciśnięty? ;) już były tu na forum takie przypadki... heh.


Offline Chester

  • Global Moderator
  • Core
  • *****
  • Podziękowań: 26
  • Sprzęt: SGSIII
Odp: Problem z Quickmenu
« Odpowiedź #2 dnia: Czwartek, 14 Luty 2008, 00:42 »
a może jakoś ustawić delay dla włączania aplikacji. 5 sek do przodu?
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły...


Offline gulec

  • Swojak
  • ***
  • Podziękowań: 1
  • Nokia E52
Odp: Problem z Quickmenu
« Odpowiedź #3 dnia: Wtorek, 19 Luty 2008, 18:49 »
No tak jak mówiłem. Od wczoraj mam świeży system i póki co jest ok. ?-?:)

Offline osabezel

  • Świeżak ;)
  • *
  • Podziękowań: 0
Odp: Problem z Quickmenu
« Odpowiedź #4 dnia: Niedziela, 14 Grudzień 2008, 17:42 »
Witam

Posiadam
Tytn II
Rom: 3.29.464.0 PLK
radio: 1.65.21.18
protokół: 25.88.40.05H

Mam problem z QuickMenu nie działa opcja uruchamiania qmenu z przycisku start mimo zaznaczenia w opcjach,
działa tylko opcja odpalania z ikonki win
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 15 Grudzień 2008, 00:10 wysłana przez osabezel »


benco

  • Gość
Odp: Problem z Quickmenu
« Odpowiedź #5 dnia: Poniedziałek, 29 Grudzień 2008, 23:09 »
Miałem to samo gdy QuickMenu nie był w pamięci urządzenia.

nothin

  • Gość
Odp: Problem z Quickmenu
« Odpowiedź #6 dnia: Wtorek, 30 Grudzień 2008, 01:23 »
Cytuj
Mam taki mały ale męczący problem z Quickmenu. Gdy ustawię, żeby uruchamiał się przy starcie, to menu rozwija się po trzecim splashu.

no niestety, tak sie zdarza przy ew. braku mocy i pewnych konfiguracjach startupu...czasem zdaje się to zależeć od romu..

Offline osabezel

  • Świeżak ;)
  • *
  • Podziękowań: 0
Odp: Problem z Quickmenu
« Odpowiedź #7 dnia: Piątek, 02 Styczeń 2009, 20:04 »
witam

problem w tym że QMenu jest razem z romem i znajduje się w systemie i, nie działa opcja uruchamiania qmenu z przycisku start mimo zaznaczenia w opcjach, działa tylko opcja odpalania z ikonki win, nie wiem jak ten problem rozwiązać

Posiadam
Tytn II
Rom: 3.29.464.0 PLK
radio: 1.65.21.18
protokół: 25.88.40.05H