dokładnie są to te słuchawki
co do baterii to nie powiem jak długo trzyma, jest to jeden paluszek AAA więc pewnie pojemnością nie grzeszy ale można zapakować akumulatorek, instrukcja podaje max. 8h grania i 450h standby
mocowanie - jest z tyłu metalowy klips którym można przyczepić odbiornik do paska lub kieszeni, same słuchawki żadnego zamocowania nie mają w sensie przyczepienia gdzieś mikrofonu, trzymają się raczej w uszach :] natomiast gdy nie używamy zestawu całość można ładnie poskładać, bo w odbiorniku jest specjalne wycięcie na słuchawki w którym przylegają one na magnes
jeśli chodzi o jakość dźwięku i ogólną hm, kompatybilność to u mnie działają bardzo dobrze z telefonami siemensa, w S55 jako zestaw słuchawkowy, a w SL75 jako zestaw i słuchawki stereo - ładnie grają, jak ktoś zadzwoni wyświetla się nazwa z książki, jak gra - wyświetla się tytuł utworu itp. Natomiast kolega który używa ich z Nokią E65 nie jest zadowolony, mówi że kijowa jakość muzyki i nic mu się nie wyświetla, ani utwory ani dzwoniące numery. Na kompie grają mi znośnie, jakość taka sobie ale nic nie przerywa, nie laguje, zasięg na cały pokój (mówiąc o jakości porównuję te same słuchawki wpięte bezpośrednio pod kartę i pod to ustrojstwo)
Do pocketa nie udało mi się ich podłączyć, niby je zobaczył, ale krzyczy że nie oferują żadnych usług
więcej opinii jest na pdaclub (moge podać linka?
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=71052.0) wynika z nich że z różnymi sprzętami chodzą z różnym skutkiem, co w sumie mogę potwierdzić :]
z siemensem SL75 perfekcyjnie mi się spasowały, szkoda że z ipaqiem nihuhu